logo ebbepark

logo ebbepark

Arkitektbild Dynamiken

Bygginfo - arkiv

Ytterligare 12 parkeringsplatser stängs av på onsdag den 12/12

Vi beklagar för stöket vid parkeringarna som ligger intill området där vi gräver ner ledningar. Tyvärr måste vi meddela att vi kommer bli tvungna att stänga av ytterligare ca 12 parkeringar på grund av säkerhetsrisk vid de djupa grävningar som vi nu utför. Avstängning kommer som det ser ut just nu att ske på onsdag den 12/12.

För att skapa några fler platser i området kommer vi rensa upp på de parkeringarna närmast Fridtunaskolan och på så sätt skapa ca 6-8 tillgängliga platser. Vi kommer även tillskapa nya provisoriska parkeringar på delar av ytan som blev efter rivningen för hus 37.

Vid våra senaste parkeringsmätningar i området har det funnits mellan 24-34 platser lediga på parkering ”P-D” (Lugnetparkeringen).

För besökare som står max 2 timmar så har vi sett i de senaste mätningarna att det finns mellan 10-20 platser lediga på parkering ”P-E”.   

Vi hoppas på er förståelse under de närmaste månades ledningsgrävningsarbeten då det kommer variera i hur man ska köra och vilka parkeringsplatser som är tillgängliga!

För er som har förhyrda parkeringar, kommer ni få en ny plats inom kort.

Karta som pdf för nedladdning 

Ebbepark karta ver7med bokstaver 181207

 

Uppdaterad information om Ebbepark hittar ni alltid här:  http://ebbepark.se/

Om ni har frågor avseende byggprojektet, kontakta Camilla Einarsson, logistiksamordnare

Telefon: 070 363 29 63
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.