logo ebbepark

logo ebbepark

Arkitektbild Dynamiken

Bygginfo - arkiv

Pågående rivning

Efter det glädjande beskedet om byggstart för byggprojektet så fortsätter förberedande arbeten.
Vi plockar bland annat bort skyltar och belysning på ytan mellan hus 21, 47 och 49. Brevlådan som står vid den stora infarten flyttas till andra sidan Westmansgatan.

Rivningen av hus 49 och 45b (Gamla Brödernas) är igång. Vi jobbar för att störa så lite som möjligt under arbetet och vi hoppas ni har förståelse för viss byggstök som tyvärr inte går att undvika. Under nästa vecka kommer avspärrningen vid hus 49 att utöka mot hus 47 på grund av säkerhetsavstånd vid rivningen. Det kommer inte gå att köra förbi där utan vi hänvisar till norra sidan av hus 47. Vägen är avspärrad i ca 1,5 vecka.

Den stora parkeringen i anslutning till hus 49 är öppen en period till. Då maskiner och lastbilar rör sig på området finns risk för väntetider vid in och utfart vid parkeringen. Om du har möjlighet parkera gärna på andra parkeringsplatser i området för att slippa det.

Det kommer att sättas upp skyltar med information om mediaavstängning i området. Skyltarna kommer att finnas i hus 47, hus 37A och Projektkontoret 37G. Informationen kommer även läggas ut på ebbepark.se

Vid frågor så är ni välkomna att kontakta
Linda Ward,
070-319 1026, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.