logo ebbepark

logo ebbepark

Arkitektbild Dynamiken

Bygginfo - arkiv

Två byggnader rivs under hösten

Några byggnader i Ebbepark har passerat bäst före datum. En av dem är Westmansgatan 45. Östgöta Golv som suttit där har flyttat till andra lokaler i Torvinge och vi önskar dem lycka till på nya adressen. Måndag den 2 oktober påbörjas rivning av det hus 45 vilket innebär att området runt byggnaden skärmas av. I samband med det kommer även en kulvert mellan nr 45 och 39 att grävas upp vilket medför att gångtrafikanter från parkeringen vid Fridtunagatan under en period kommer att få gå på norra sidan av huset istället. Uppskyltning av den tillfälliga gångvägen kommer att ske. Se bild.

Bild rivning Hus41 o 45

Nu flyttar våra ölpubsstudenter i Villevalla ut. De rör sig inte så långt utan kommer att etablera sin verksamhet på andra sidan Westmansgatan, i studentboendet Irrblosset. Vi tackar dem så mycket för trevligt samarbete i många år och önskar dem lycka till i sina nya lokaler.

Den 1 november kommer sedan rivningen av gamla Villevalla-huset att påbörjas. Båda rivningarna beräknas vara avslutade i början av 2018.

Har du frågor i samband med dessa arbeten är du alltid välkommen att höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. på projektkontoret.