logo mobile

logo ebbepark large

omprojektet-img

Entreprenörer

Rototec
Rototec är Europas största leverantör av geoenergilösningar och en driven branschinnovatör. Med våra verksamhetspunkter i Stockholm, Göteborg och Umeå är vi rikstäckande. Våra tjänster omfattar hela processen kring geoenergisystem – allt från konsultation till installation.

rototec.se

Lemminkäinen
Lemminkäinen Sverige utgör en del av den internationella Lemminkäinen koncernen, experter på komplexa infrastruktur- och byggnadskonstruktioner i norra Europa och en av de största beläggningsföretagen på sin marknad. Tillsammans med våra kunder och 4 700 medarbetare globalt bygger vi ett hållbart och ansvarsfullt samhälle.

lemminkainen.se

Svensk Bygglogistik
Bygglogistik hjälper beställare av byggprojekt att tänka efter före kring hela logistikprocessen. Vi ser till att planerna blir verklighet och att rätt material står på rätt plats i rätt tid. Det sparar både tid och pengar och bidrar till en säkrare arbetsmiljö. Bygglogistik arbetar idag med stora byggprojekt runt om i hela Sverige.

bygglogistik.se

Cramo
Cramo är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom systerbolaget Cramo Adapteo. Vi finns i fjorton länder genom ca 320 depåer. Antalet anställda uppgick till ca 2 600 och den konsoliderade omsättningen till 712 miljoner euro under 2016.

cramo.se