logo ebbepark

logo ebbepark

Arkitektbild Dynamiken

Bygginfo - arkiv

JM förbereder för byggstart intill Ebbepark

Mellan Ebbepark och Johannesborgsparken kommer JM att bygga två friliggande hus med ett gemensamt underliggande garage. Byggstart för projektet är planerad till sommaren 2019 och byggnation pågår sedan till första halvåret 2021. Innan dess behöver de två villorna som idag ligger på platsen rivas, ett arbete som startar under februari. Kommunen kommer samtidigt att rusta upp den angränsande Johannesborgsparken. Under 2019 kommer även byggstart ske i kvarteret Dynamiken i Ebbepark som angränsar till JM:s bygge. Eftersom detta är tre stora projekt med olika aktörer kommer kontinuerlig dialog ske för att minimera störningar för kringboende och företag i Ebbepark. 

JM:s hus kommer att innehålla totalt 63 stycken bostadsrätter och vara 4-6 våningar höga. JMs mål har varit att skapa ett boende med lugn och grönska i fokus. Läs mer om IKON, som husen heter på JM:s webbsida.

För information om JM:s byggnation vänligen kontakta: Per Meinecke, projektledare 013-37 14 15, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

JM Ikon Innergarden Slutleverans 1960x1140