logo ebbepark

logo ebbepark

Arkitektbild campushallen

Entreprenörer

Rototec
Rototec är Europas största leverantör av geoenergilösningar och en driven branschinnovatör. Med våra verksamhetspunkter i Stockholm, Göteborg och Umeå är vi rikstäckande. Våra tjänster omfattar hela processen kring geoenergisystem – allt från konsultation till installation.

rototec.se

YIT Sverige AB
Vi är en av Nordeuropas främsta aktörer inom byggbranschen med över 100 års erfarenhet. I Sverige erbjuder vi vår expertis inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. Som en del i en internationell koncern kan vi arbeta flexibelt och erbjuda våra kunder kostnadseffektiva och hållbara lösningar genom rätt kompetens, innovation och den senaste tekniken. Tillsammans med våra kunder skapar vi bättre miljöer att leva i.

yit.se

Svensk Bygglogistik
Bygglogistik hjälper beställare av byggprojekt att tänka efter före kring hela logistikprocessen. Vi ser till att planerna blir verklighet och att rätt material står på rätt plats i rätt tid. Det sparar både tid och pengar och bidrar till en säkrare arbetsmiljö. Bygglogistik arbetar idag med stora byggprojekt runt om i hela Sverige.

bygglogistik.se

Cramo
Cramo är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom systerbolaget Cramo Adapteo. Vi finns i fjorton länder genom ca 320 depåer. Antalet anställda uppgick till ca 2 600 och den konsoliderade omsättningen till 712 miljoner euro under 2016.

cramo.se