logo ebbepark

logo ebbepark

Arkitektbild campushallen

24
feb
2020

2020-02-24 14:30
Showroom Ebbepark
Showroom Ebbepark
Westmansgatan 47, 582 16 Linköping, Sverige

 loop

Loopmöte februari

Tidigare i Ebbeparkprojektet bjöd Sankt Kors in till så kallade Loopmöten. Det var korta möten en gång i månaden i samband med en kopp eftermiddagsfika där vi berättade om vad som är på gång i bygget. Nu återupptar vi dem, men inte lika ofta.

En gång i kvartalet kommer det finnas tillfälle att droppa förbi, träffa andra Ebbeparkare och få senaste nytt i parken, möjlighet att ställa frågor och lämna utvecklingsförslag.

Välkommen till Loopmöte februari!

26
mar
2020

2020-03-26 11:45 -13:00
Showroom Ebbepark
Showroom Ebbepark
Westmansgatan 47, 582 16 Linköping, Sverige

Never try – never know – Ebbepark som testbädd

Vi tror stenhårt på att det är bra att kombinera. Vi kombinerar allt möjligt i Ebbepark. Bostäder med företagslokaler, en bransch med en annan, arbete med fritid, näringsliv med forskning med offentlighet. Lunchevent med spännande människor. Ebbepark ska också vara ett ställe där man kan kombinera nya idéer med befintliga behov.

Sara Malmgren från Cleantech Östergötland berättar mer om hur nya idéer, produkter och tjänster kan testas i skala 1:1 i Ebbepark. Du möter också Peter Ringstad, vd på Ligna Energy, som ska testa batterier som trycks av trämaterial för energilagring i Ebbepark. Batterier som dessutom trycks i en Ynvisibles unika utrustning i Ebbepark. Snacka om lokalproducerat!